Yeni Dünya Emproion Hk.

ArchCoder

Gladyatör
Neden daha yeni açılan dünya ile aynı özelliklerde başka bir dünya açıyorsunuz.. Hem de duyurusu dahi yapılmadan? Gelin beraber karşılaştıralım... Tabii küçük küçük değişiklikler var. işte gece bonusu saati, ittifak sınırı gibi. Böyle bir dünyada kimin oynamasını düşünüyorsunuz? Bu şekilde altın satışı da yapamazsınız. Bir nevi kendi ayağınıza sıkmaktan başka bişey değil.

Sizlerden ricam yeni dünyanın özelliklerini Dünya hızı en az 3, birim hızı en az 3 ve ticaret hızı en az 3 (daha hızlı olabiliyorsa 4-4-4 veya 5-5-5 tercih edilebilir) Artefakt olarak da Athena'nın Cornucopiası veya Altın Post olarak değiştirilmesi oyuncuların oyuna başlaması için daha cazip hale getirecektir.

Umarım bu şekilde değiştirirsiniz. Teşekkür ederim..

Carphi nin de böyle.
Dünya Ayarları:
Fetih sistemiFetih
Fetih süresi12 saat
Dünya hızı2
Birim hızı2
İttifak sınırı35
Acemi koruması5 gün
MoralEtkin
Gece bonusu23:00 - 06:00
Oyunsonu hızıNormal



Bu EMPORİON dünyasının özellikleri...
Dünya Ayarları:
Fetih sistemiFetih
Fetih süresi12 saat
Dünya hızı2
Birim hızı2
İttifak sınırı40
Acemi koruması5 gün
MoralEtkin
Gece bonusu23:00 - 07:00
Oyunsonu hızıNormal
 

Time2Shine

Gladyatör
Totally agree 3rd conquest server in a row that is speed 2 take a break we don’t want this shit again at least 3x speed 3 stop with this shit speeds
 

Plo Koon

Gladyatör
Yeah Speed 2 once again is it possible even with the same boring server 3 times in a row. Give us some fun no one will connect and 1 ally will rule the whole server fr.
 
Üst